Nieuws

Pico Bello Mode on Wheels!

Eindelijk: het zonnetje schijnt! Hoewel het sociale leven momenteel op een laag pitje staat, wilt u natuurlijk ook in kleine gezelschappen stralen in een nieuwe outfit! Vrolijk uzelf in deze gekke tijd op met iets nieuws. Want óók als straks de sociale barricades zijn opgeheven wilt u er wel pico bello uitzien, toch?

We willen graag dat u veilig en ontspannen kunt shoppen. Daarom biedt Pico Bello Mode nu de exclusieve mogelijkheid om thuis de nieuwe collectie te passen!

HOE WERKT HET?
Op basis van uw voorkeuren stel ik speciaal voor u een gepersonaliseerd kledingpakket samen. Dit pakket wordt dezelfde dag nog kosteloos bezorgd. U past en kiest, en wat u niet bevalt wordt een dag later weer bij u opgehaald. U betaalt alleen voor de kleding die u houdt. De betaling regelen we digitaal, zodat er geen fysiek contact hoeft plaats te vinden. En hebt u behoefte aan advies tijdens het passen? Dan assisteer ik u heel eenvoudig tijdens een Skype-afspraak.

REGIO
Om dit te kunnen bolwerken als eenmanszaak wordt er uitsluitend bezorgd in de gemeentes Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten en Gulpen-Wittem.

CONTACT
Interesse in een Pico Bello Pakketje? Neem dan vandaag nog contact op om uw wensen te bespeken.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
Pakketten worden bezorgd tussen 10.00 en 12.00u. Derhalve hanteren we aangepaste openingstijden: van 12.30u tot 17.00u.

Uiteraard kunt u ook gewoon binnenlopen of op afspraak terecht. We nemen de nodige hygiëne in acht en schenken, voor zolang het moet duren, geen koffie of andere drankjes en serveren geen lekkers.

Ook vragen wij u om maximaal met 2 personen te komen en de nodige afstand te bewaren.